Tervetuloa tiimiimme ASIAKASPÄÄLLIKKÖ!

Me – V. Alamäki Oy – olemme linja-auto- ja matkailualan voimakkaasti kasvava ja kehittyvä lähes 100-vuotias perheyritys. Toimintaamme kuuluvat sopimus- ja tilausajoliikenne, matkapaketit ja matkakauppa pikavuorojen ja reittiliikenteen ohella. Strategisen kehittämisemme painopisteenä ovat kotimaisille ja ulkomaisille asiakkaille suunnatut matkapaketit.

Kysynnän voimakkaasti kasvaessa ja toimintamme monipuolistuessa etsimme nyt toimipisteeseemme Ruskoon vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ

Päätehtävänäsi on kehittää sekä markkinoida ja myydä Suomeen ja lähimaihin suuntautuvia bussimatkapaketteja kotimaisille asiakkaille. Osaamisestasi ja kehittymishaluistasi riippuen työnkuvaan kuuluvat myös esimerkiksi matkaoppaana/matkanjohtajana toimiminen, yrityksemme digitaalinen kehittäminen, muut monipuoliset myynnin tehtävät, matkapakettien operointi sekä kansainvälinen kauppa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointipäällikkömme sekä kuljetuspäällikkömme kanssa. Tukenasi on lisäksi vahvan kokemuksen matkapaketti- ja tilausajotoiminnasta omaava pieni tiimimme.

Odotamme sinulta
• vahvaa kokemusta ryhmämatkojen paketoinnista ja myynnistä kotimaisille asiakasryhmille
• Suomen ja lähimarkkinoiden matkailupalvelujen tuntemusta
• kokemusta matkaoppaana/matkanjohtajana toimimisesta
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito eduksi
• vankkaa myyntiosaamista sekä modernia ja jämäkkää myyntiotetta
• asiakaspalveluosaamista ja asiakaslähtöisyyden ymmärrystä, pelisilmää sekä halua onnistuneen ja ainutlaatuisen elämyksen tuottamiseen
• innovatiivisuutta ja halua kehittää itseäsi sekä työtäsi ja sitä kautta tuoda vahva panostuksesi tiimiimme
• hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen tarja.puutio@v-alamaki.fi ja kerro meille, millä tavalla sinä voit olla mukana muokkaamassa V. Alamäen tarinaa!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Tarja Puutio, puh. 041 731 3292