ULKOMAAN MATKAT

Pohjoismaihin, Baltiaan tai muualle Eurooppaan?

Meillä on omakohtaista matkailukokemusta ympäri maailman ja työn puolesta henkilökuntamme on käynyt yli 70 maassa. Järjestämme ulkomaan matkoja pääasiallisesti linja-autoilla, mutta myös lentäen, riippuen matkakohteesta. Järjestämme matkamme yhdessä kokeneiden paikallisten toimijoiden kanssa, jotta voitte lomailla huolettomasti. Ulkomaanmatkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joka on kokenut ja tuntee kohdemaansa erikoisuudet, jotta te voitte keskittyä ihailemaan maisemia ja kuuntelemaan tarinoita paikallisesta elämänmenosta.

Matkakalenterimme 2021-2022

17.-22.7.2022 Senja, Pohjois-Norjan tuntematon helmi 756 €

Oulu – Jeris (yö) – Tromssa (yö) – Senja (2 yötä) – Narvik (yö) – Oulu

Senja saari on Norja pienoiskoossa, näin sanotaan. Saarelta löytyvät kaikki maisematyypit, joita Norjassa tavataan. Halusimme ottaa Senjan ohjelmistoomme, vaikka se ei ole perinteinen ryhmämatkakohde, koska saarella ei ole montaa hotellia, jotka pystyvät majoittamaan bussiryhmiä. Verrattuna läheisiin Lofootteihin, on Senja ruuhkaton lukuisista turistibusseista. Viivymme saarella kaksi yötä, jotta pystymme kiertämään komeaa saarta kattavasti. Matkalla tutustumme myös Pohjois-Norjan suurimpiin kaupunkeihin, Tromssaan ja Narvikiin, joilla molemmilla on hyvin erilainen menneisyys ja nykyisyys. Tervetuloa mukaan uutuusmatkallemme!

23.-28.5.2022 Aktiivimatkaajan Lofootit – lähempänä luontoa

959 € (hinta-arvio) Matkaohjelma hintoineen julkaistaan tammikuun puolessavälissä

Näe satumaiset saarimaisemat ja kuvaukselliset kalastajakylät patikoiden Lofooteilla. Uutuusmatkamme antaa mahdollisuuden kokea Lofootit lähempänä luontoa ja viivymme Svolvaerissa kolmannen yön, asiakaspalautteiden toiveiden mukaisesti! Patikkaretkemme kestävät noin viitisen tuntia, kuljemme vaihtelevissa maastoissa ja yhdellä retkeilyoppaalla on maksimissaan 10 asiakasta ryhmässään

25.-29.4.2022 Ihana Irlanti – Matka vihreän saaren sydänmaille 899 e / hlö / 2hh

Reitti: Dublin – Powerscourt – Limerick – Cliffs of Moher – Galway – Kylemore Abbey – Dublin.

Kroatia ja Bosnia-Hertsegovinan kiertomatka Matkapaketti on valmis ja se tulee myyntiin vuoden 2023 keväälle

on Adrianmeren kuningatar. Sen upea rannikko on jo nähtävyys sinänsä, mutta olemme tälle matkalle valinneet lisäksi mukaan kauniit Dubrovnikin ja Splitin kaupungit. Pääsemme tutustumaan myös toiseen entiseen Jugoslaviaan kuuluneen maan, Bosnia – Hertsegovinaan. Siellä vierailemme ottomaanien perustamassa Mostarissa sekä pääkaupunki Sarajevossa. Sarajevo oli 1900-luvulla monien tulisten tapahtumien keskipiste, niin vuosisadan alussa kuin lopussakin. Tällä matkalla näet ja kuulet paljon! Yövymme mukavissa keskitason hotelleissa (4*) ja matkalla on puolihoito. Ryhmän koko 25-35 matkustajaa. Matkan hinta sisältää myös kaikki palvelumaksut (kuljettaja, oppaat sekä ravintolat).