ULKOMAAN MATKAT

Pohjoismaihin, Baltiaan tai muualle Eurooppaan?

Meillä on omakohtaista matkailukokemusta ympäri maailman ja työn puolesta henkilökuntamme on käynyt yli 70 maassa. Järjestämme ulkomaan matkoja pääasiallisesti linja-autoilla, mutta myös lentäen, riippuen matkakohteesta. Järjestämme matkamme yhdessä kokeneiden paikallisten toimijoiden kanssa, jotta voitte lomailla huolettomasti. Ulkomaanmatkoillamme on aina mukana suomalainen matkanjohtaja, joka on kokenut ja tuntee kohdemaansa erikoisuudet, jotta te voitte keskittyä ihailemaan maisemia ja kuuntelemaan tarinoita paikallisesta elämänmenosta.

Matkakalenterimme 2021

26.-28.11 ja 11.-13.2. 2022 Päivä Tukholmassa risteily 189 e

Lähtö Oulusta perjantaina aamulla ja nousemme laivaan klo 17 Helsingissä. Lauantaiaamuna nautitaan upeista Tukholman saariston maisemista  aamiaisella ja pian laiva Silja Symphony saapuu Tukholmaan, jossa päivä aikaa tehdä ostoksia ja nauttia esimerkiksi monista hienoista nähtävyyksistä ja museoista. Iltapäivällä laiva lähtee takaisin kohti Helsinkiä. Aamiaisen jälkeen sunnuntaina 10.30 laiva on Helsingissä, josta nousemme omaan bussiin kohti Oulua.

3.–6.12. 2021            TALLINNAN JOULUMARKKINAT 392 €

Tallinnan joulutori lumoaa autenttisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Virolaiset ovat perinteisesti kohdanneet toisiaan joulutoreilla ja ne ovat edelleen kokoontumispaikkoja, missä vaihdellaan kuulumisia kaupanteon lomassa. Toreilta löydät hienot lahjat pukinkonttiin: pehmeisiin paketteihin sujahtaa pellavaliinoja, villasukkia ja muita käsitöitä. Lisäksi löytyy puuesineitä, keramiikkaa, kynttilöitä ja joulukoristeita – syötävistä ja juotavista herkuista nyt puhumattakaan!

1 YÖ SILJA EUROPA – 2 YÖTÄ HOTELLI HESTIA EUROPA, TALLINNA

Kiireetön joulumarkkinaloma Tallinnassa. Matkan hinta sisältää yön Silja Europalla B-luokan hytissä meriaamiaisella, hotelliyöpymiset aamiaisella ja kuljetukset Oulusta. Jos haluatte kuljetuksen etelämpää nelostien varrelta, sekin järjestyy.

LUONNONKAUNIS LOFOOTIT lähdöt ensi vuonna toukokuussa, kesäkuussa ja syyskuussa.

Turskan kuivaustelineet ovat tyypillinen näky Lofooteilla.
Pienet kalastajakylät hurmaavat matkailijan aitoudellaan.

IHANA IRLANTI – MATKA VIHREÄN SAAREN SYDÄNMAILLE 899 e / hlö / 2hh

25.-29.4.2022

Reitti: Dublin – Powerscourt – Limerick – Cliffs of Moher – Galway – Kylemore Abbey – Dublin.