9.-11.12. Arja Korisevan joulukonsertti Haikossa ja Porvoon joulumarkkinat 299 €

TAIDETEHTAAN JOULUMARKKINAT, OVAT LÄMMINTUNNELMAINEN JA UPEA TILAISUUS TEHDÄ JOULUOSTOKSET SISÄTILOISSA. MEILTÄ LÖYDÄT KOVAT JA PEHMEÄT PAKETIT JOULUPUKIN KONTTIIN. JOULUPÖYTÄÄN JA -SAUNAANKIN ON TUOTTEITA. OSTOKSIA PÄÄSET TEKEMÄÄN SUORAAN KÄSITYÖN TEKIJÖIDEN KANSSA. JOULUPUKKIKIN ON KUULEMMA TULOSSA. TERVETULOA KOKO PERHEEN VOIMIN.

Matkaan kuuluu

Matkan perushinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa Haikon kylpylähotellissa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen per majoitusvuorokausi). Ohjelman mukaisen kuljetuksen V. Alamäen laadukkaalla bussilla. Arja Korisevan joulukonserttilipun.

Vaatimukset

Mukaan tarvitset säkillisen iloista joulumieltä!

Huomioitavaa

Huone yhden hengen käyttöön, lisämaksu 105 euroa.

Aikataulu

Arja Korisevan joulukonsertti Haikossa ja Porvoon joulumarkkinat

Joulun tunnelmaa Porvoossa, konsertin ja markkinoiden muodossa. Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa puolihoidolla (kylpylähotellissa), Arja Korisevan joulukonsertin, laadukkaan kuljetuksen V. Alamäen bussilla Oulusta (tai nelostien varrelta etelämpää), kylpylähotellin peruspalveluiden käytön retken Porvoon joulumarkkinoille sekä vierailun vanhassa Porvoossa.

9.12.

Ensimmäisenä matkapäivänä varhainen startti Oulusta, tai etelämpää nelostien varrelta, ja matkaamme kohti Porvoota pysähtyen 2-3 tunnin välein. Saapuminen Haikkoon ja majoittuminen kylpylähotellin puolelle. Ennen konserttia nautimme illallisen ja konserttia kuuntelemme kartanon puolella juhlasalissa.

10.12.

Heräämme rauhalliseen aamuun kylpylähotellin puolella ja kylpylän peruspalvelut ovat käytössämme, joten aamutuimaan voi vaikka pulahtaa uinnille. Aamiainen on Haikossa oma traditionsa. 

Sovimme edellisenä iltana bussin lähtöajan retkelle. Aluksi suuntaamme Porvoon Taidetehtaan Joulumarkkinoille, jonka jälkeen omaa aikaa Porvoossa. Tunnelmallinen vanha kaupunki on lyhyen kävelymatkan päässä, joten suosittelemme pistäytymään sielläkin. Bussi ajaa Haikkoon takaisin alkuiltapäivästä ja myöhään iltapäivästä, joten voitte valita vietättekö enempi aikaa kaupungilla vai haluatteko kenties hotelliin nauttimaan sen kylpylästä.

Yhteinen illallinen.  

11.12.

Aamiaisen jälkeen lähdemme (09.30) lähdemme taittamaan matkaa takaisin kohti Oulua mielessämme jouluiset Arja Korisevan sävelet. 

Joulumarkkinoista lisätietoa: https://www.tilaisuus.com/joulumarkkinat

Varaa matka