KOTIMAAN MATKAT

Hyppää kyytiin matkoillemme kotimaassa

 

Kotimaan matkat toteutamme mukavasti omalla kalustollamme, jonka pääpaikka on Oulussa. Monille matkoillemme voi lähteä myös nelostien varresta eri pysäkeiltä, vähän matkan reitityksestä riippuen.

 

JOULUKUU 2020

16.12. WANHANAIKAINEN JOULURUOKAILU RAAHESSA 68 €

Joulunavaus Raahessa, draamallinen jouluruokailu Langin Kauppahuoneella 🎅 Perille ja takaisin mukavasti V. Alamäen kyydillä 🚌 Sillejä, salaatteja, oman uunin kinkkua, jälkiruokia… tässä vain osa siitä mitä Langin Kauppahuoneen joulumenussa on tarjolla. Kaikki Langin omassa köökissä valmistettua, tietenkin 🍠🍖🍰🍷 Samalla kuulet mielenkiintoisia tarinoita entisaikojen joulunvietosta. 🎅 Kerrothan varausvaiheessa mahdolliset ruokarajoitteet!
HUHTIKUU 2021
1.-5.4.2021 PÄÄSIÄINEN LAPISSA 400 e  ❄️
 
Lapin hohtavat hanget kutsuvat Saariselän rinteille ja laduille kevään parhaimpaan hiihtoaikaan. Mukavasti ja helposti bussilla Oulusta V. Alamäen kyydissä 🚌 Paikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi & hyppää kyytiin 🚌 Koe kevään aurinkoinen tunnelma Saariselällä ja Ivalossa

 

 

Hinta sisältää kuljetuksen Oulu – Ivalo – Oulu,  kuljetukset pe-su Saariselän ja hotellimme välillä. Hotelli Ivalossa: majoituksen 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoitoateriat (aamiainen ja illallinen), sekä  iltasaunan, uima-altaan ja poreammeiden käytön. Lisämaksusta yhden hengen huone 120 €.

Vietämme Lapin loman kauniissa maisemissa Ivalossa majoittuen ja Saariselän monipuolisia aktiviteetteja hyödyntäen. Perillä ollaan neljä yötä ja kolme kokonaista päivää, joina meillä on aamuisin kuljetus Saariselälle hotellilta ja iltapäivällä takaisin hotelli Ivaloon. Omassa hotellissa on käytössä mukavat palvelut, aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen.

Voitte osallistua moniin erilaisiin talviaktiviteetteihin kauttamme, lisäretkien kuvaukset täältä Pääsiäinen Lapissa lisäretket

 

 

 

 

 

 

TAIDETTA JA OSTOKSIA TORNIOSSA 39 €

Rajakaupunki Tornio on Lapin vanhin kaupunki sijaintinsa ansiosta Perämeren ja Torniojoen tapaamispaikassa. Kaupunki on edelleen ajankohtainen samasta syystä ja sen tunnelma juontuu pitkälti sen historiasta sekä rajakaupunkina olosta viimeisen 200 vuoden ajan.

Vierailu Aineen taidemuseolla, jossa opastettu kierros kokoelmiin. Vapaa-aikaa ostoksiin sekä mahdollisuus vierailla Tornionlaakson maakuntamuseossa (sisäänpääsy sisältyy matkan hintaan). Mikäli viranomaismääräykset sallivat käymme myös Haaparannan puolella.