KOTIMAAN MATKAT

Hyppää kyytiin kotimaan matkoille

 

Kotimaan matkat toteutamme mukavasti omalla kalustollamme, jonka pääpaikka on Oulussa. Monille matkoillemme voi lähteä myös nelostien varresta eri pysäkeiltä, vähän matkan reitityksestä riippuen. Osa matkoistamme on opastettuja ja osa toteutetaan kuljetusperiaatteella, ammattitaitoisten ja asiakaspalvelutaitoisten kuljettajiemme toimesta.

 

 

MAALISKUU 2021

12.-14.3. Viikonloppu Kuusamon Tropiikissa 198 e

Viikonloppu tunturimaisemissa ja palmujen katveessa! Hintaan sisältyy kuljetus OULU – KUUSAMO/RUKA – OULU ja yöpymiset aamiaisella valitsemassasi hotellissa, joko Rukalla Rukahovissa tai Kuusamon Tropiikissa.

 

HUHTIKUU 2021
1.-5.4. PÄÄSIÄINEN LAPISSA 400 e  ❄️
 
Lapin hohtavat hanget kutsuvat Saariselän rinteille ja laduille kevään parhaimpaan hiihtoaikaan. Mukavasti ja helposti bussilla Oulusta V. Alamäen kyydissä 🚌 Paikkoja on rajoitetusti, varaa paikkasi & hyppää kyytiin 🚌 Koe kevään aurinkoinen tunnelma Saariselällä ja Ivalossa

 

 

Hinta sisältää kuljetuksen Oulu – Ivalo – Oulu,  kuljetukset pe-su Saariselän ja hotellimme välillä. Hotelli Ivalossa: majoituksen 4 yötä jaetussa kahden hengen huoneessa, puolihoitoateriat (aamiainen ja illallinen), sekä  iltasaunan, uima-altaan ja poreammeiden käytön. Lisämaksusta yhden hengen huone 120 e.

Vietämme Lapin loman kauniissa maisemissa Ivalossa majoittuen ja Saariselän monipuolisia aktiviteetteja hyödyntäen. Perillä ollaan neljä yötä ja kolme kokonaista päivää, joina meillä on aamuisin kuljetus Saariselälle hotellilta ja iltapäivällä takaisin hotelli Ivaloon. Omassa hotellissa on käytössä mukavat palvelut, aktiivisen ulkoilupäivän jälkeen.

Voitte osallistua moniin erilaisiin talviaktiviteetteihin kauttamme, lisäretkien kuvaukset täältä Pääsiäinen Lapissa lisäretket

 

 

1.-5.4.2021 Trooppinen pääsiäisloma Kuusamossa 325 e 

Majoitumme Holiday Club Kuusamon Tropiikki hotellissa, jossa on monipuolista tekemistä koko perheelle! Voit nauttia Kuusamon talviaktiviteettien tarjonnasta Rukalla tai loikoilla palmun vierellä kylpylän altaissa.

Jos et talvella pääse etelän lämpöön, voit nautiskella Kuusamossa talvikelien aikaan trooppisten kasvien lomassa ja kellua lämpimissä altaissa. Saunaosastolla on perinteinen sekä höyrysauna. Oheispalvelut hyvinvointiosastolla kruunaavat lomasi. Hotellin kautta kulkee Rukan Skibus, joten omaa autoa et hotellin ja hiihtokohteen välillä tarvitse.

Lisätietoa ja alustavat aikataulut tästä: Trooppinen pääsiäinen Kuusamossa

21.-24.4. LAPIN LUMO TAITEESSA 405 e

Matka kulttuuriin ja luontoon Lapissa. Ihastu Lapin keväiseen valoon tuntureiden harjalla ja näe taiteilijoita inspiroineet maisemat. Alvar Aalto, Reidar Särestöniemi ja monet muut taiteiljapersoonat tulevat tunnetuksi matkallamme. Kaksi yötä legendaarisessa hotelli Pohjanhovissa ja yksi yö Levillä. Keväinen kulttuurimatka on hyvä tapa valmistautua kesään, tutustu matkaohjelmaamme tästä linkistä Lapin Lumo taiteessa 2021

 

TAIDETTA JA OSTOKSIA TORNIOSSA 39 e

Rajakaupunki Tornio on Lapin vanhin kaupunki sijaintinsa ansiosta Perämeren ja Torniojoen tapaamispaikassa. Kaupunki on edelleen ajankohtainen samasta syystä ja sen tunnelma juontuu pitkälti sen historiasta sekä rajakaupunkina olosta viimeisen 200 vuoden ajan.

Vierailu Aineen taidemuseolla, jossa opastettu kierros kokoelmiin. Vapaa-aikaa ostoksiin sekä mahdollisuus vierailla Tornionlaakson maakuntamuseossa (sisäänpääsy sisältyy matkan hintaan). Mikäli viranomaismääräykset sallivat käymme myös Haaparannan puolella.