KOTIMAAN MATKAT

Hyppää kyytiin kotimaan matkoillemme!

Kotimaan matkat toteutamme mukavasti omalla kalustollamme, jonka pääpaikka on Oulussa. Monille matkoillemme voi lähteä myös nelostien varresta eri pysäkeiltä, vähän matkan reitityksestä riippuen. Osa matkoistamme on opastettuja ja osa toteutetaan kuljetusperiaatteella, ammattitaitoisten ja asiakaspalvelutaitoisten kuljettajiemme toimesta. Matkojemme perushinnat ilmoitetaan jaetussa kahden hengen huoneessa, mikäli haluat yhden hengen huoneen, tarkista hinta toimistostamme.

Päivä Tukholmassa risteilyt löydät ulkomaan matkojen puolelta!

4.3. Musikaali ZORRO Kajaanin kaupunginteatterissa 58 €

Värikäs ja hehkuva musikaali vapaudesta. Mies, viitta ja naamio. Nopea ja salaperäinen el Zorro ottaa oikeuden omiin käsiinsä ja pelastaa ahdinkoon jätetyn kansan. Luvassa on rytmistä ilotulitusta, miekkataisteluita ja tunteiden paloa!

11.3 sekä 12.3 Talvilomailupuuhailua päiväksi lähellä – lähde mukaan Liisanlinnaan! 35 €

Ihanaa yhdessäoloa ulkona perheellä tai ystävien kanssa! Matkapakettiin kuuluu valitsemanasi päivänä (pe tai la) bussikyyti Oulu (Kempele) – Ala-Temmes (Liisanlinna) – (Kempele) Oulu, linnaan tutustuminen, nuotiotulilla tarinointi nokipannukahvin/kuuman mehun ja munkin kera. Kyytiin voi hypätä halutessaan myös Kempele Shell Zeppeliinistä.

Pakkaa mukaan innostuneen mielen ja lämpimien vaatteiden ja kenkien lisäksi halutessasi omat eväät ja nuotiomakkarat!

Copyright @VisitVaasa, @Kyrodistillery.com

8 – 9.4.2022 Makumatka Kyrön tislaamoon ja Vaasaan! 215 €

Matkaan sisältyy maukas lounas Kokkolassa, tislaamokierros ja cocktailkoulu/oman ginin teko Kyrö Distilleryssä, majoitus Astor Hotel Vaasan viihtyisässä 2h superior huoneessa (omalla saunalla tai poreammeella), maittavan herkullinen lounas Vaasassa. Mahdollisuus majoitukseen myös yhden hengen standard huoneessa (lisämaksu + 25€ ). Tervetuloa mukaamme nautiskelemaan!

26.-28.5.2022 Kevätkimara Haikossa! 320 €

Kevätmatkaamme kuuluu mm. Seppo Hovin ja Hannu Lehtosen konsertti, puutarhaluento ja -kierros, sekä muotinäytös. Tutustumme Porvoon kauniiseen vanhaan kaupunkiin paikallisen oppaan johdolla. Matkakokonaisuuteen kuuluvat tietysti myös V. Alamäen kuljetus Oulusta, sekä majoitus Haikon kylpylähotellissa puolihoidolla. Lisämaksusta yhden hengen huoneenlisä (110 €) tai majoitus Haikon Kartanohotellin puolella (hinnat huonetyypin mukaan).

Haikon Kartanon päärakennus, Kartanohotellin takapihan puolelta kuvattuna

Tutustu matkaehtoihin sivulla https://www.v-alamaki.fi/matkamyynti/yleiset-matkapakettiehdot/