KOTIMAAN MATKAT

Hyppää kyytiin kotimaan matkoille

Kotimaan matkat toteutamme mukavasti omalla kalustollamme, jonka pääpaikka on Oulussa. Monille matkoillemme voi lähteä myös nelostien varresta eri pysäkeiltä, vähän matkan reitityksestä riippuen. Osa matkoistamme on opastettuja ja osa toteutetaan kuljetusperiaatteella, ammattitaitoisten ja asiakaspalvelutaitoisten kuljettajiemme toimesta. Matkojemme perushinnat ilmoitetaan jaetussa kahden hengen huoneessa, mikäli haluat yhden hengen huoneen, tarkista hinta toimistostamme.

30.6. Kesäpäivä Hailuodon Marjaniemessä 32 € (sis. kuljetus, lounas, opastettu kävelykierros, vapaa-aikaa) Sama retki ohjelmassa myös 14.7. ja 28.7. ja 4.8.

HEINÄ – ELOKUU 2021

16.–17.7. Kallaveden laineilla – kesäinen Kuopio 154 €

Aamulla lähtö Oulusta kohti Kuopiota, yhden pysähdyksen taktiikalla. Kuopioon saavumme iltapäivällä noin kahden aikaan ja menemme suoraan Saaristokaupungin kierros – lounasristeilylle. Sen aikana saamme ihailla Kallaveden perinteisiä järvimaisemia sekä Saaristokaupungin uutta arkkitehtuuria. Nautimme herkullisen lähiruokalounaan (savumuikkuruukku). Majoitumme kylpylähotelli Rauhanlahdessa, jonka sijainti on on hieno järvenrannan läheisyydessä. Hotellin takaa lähtee viehättävä Katiskaniemen luontopolku. Myös hotellin kylpylä ja kuntosali ovat käytössämme. Lauantaina aamupäivällä aikaa nauttia hotellin monipuolisesta aamiaisesta ja ympäristöstä, vasta puolenpäivän aikaan lähdemme jatkamaan matkaa. Ennen Ouluun paluuta vapaa-aikaa Kuopion keskustassa ja mahdollisuus tutustua itsenäisesti kuuluisan torin vilinään Savon sydämessä. Paluumatka Ouluun aloitetaan myöhään iltapäivällä.  

 

6.8. Kesäteatteri näytelmä KONNAT Suomussalmella 58 €

Matkan hintaan sisältyy teatteriesityksen lippu, ruokailu seisovasta pöydästä (ei juomat) ja laadukas bussikuljetus (lähtö ja paluu Oulun linja-autoaseman tilausajopysäkki). Lisätietoja näytelmästä: http://www.teatteriretikka.net/kesateatteri.html

14.-17.9. Lapin lumo ruska-aikana (Inari – Lemmenjoki – Levi) 499 €

Kaksi yötä hotelli Inarissa Inarijärven rannalla, päiväretki Lemmenjoen kansallispuiston sydämeen sekä yksi yö Levillä.

21.-24.9. Aktiivilomailijan ruskamatka Kiilopäälle, tunnelmallinen majoitus Wilderness Muotkan superior huoneissa 372 €

Ruska-ajan aktiivisempi matkavaihtoehto – ohjatut patikoinnit Kiilopään ja hotellimme ympäristössä tekevät matkasta sopivan myös ensikertalaisille, tai niille jotka eivät uskaltaudu itsenäisesti tuntureille vaeltamaan. Voit ottaa matkalle mukaan myös oman maastopyörän, koska Kiilopään alueella on runsaasti erilaisia pyöräilyyn sopivia reittejä.

21.-24.9. Lapin lumoa Lemmenjoella ja Luostolla ruska-aikaan 499 €

Ravadasköngäs on suuri, vesiputous Lemmenjoen kansallispuistossa Inarissa.

9.-11.12. Arja Korisevan joulukonsertti Haikossa ja Porvoon joulumarkkinat 299 €

Joulun tunnelmaa Porvoossa, konsertin ja markkinoiden muodossa. Hinta sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa puolihoidolla (kylpylähotellissa), Arja Korisevan joulukonsertin, laadukkaan kuljetuksen V. Alamäen bussilla Oulusta (tai nelostien varrelta etelämpää), kylpylähotellin peruspalveluiden käytön retken Porvoon joulumarkkinoille sekä vierailun vanhassa Porvoossa.