Varaa matka!

Kiertomatkoja Suomessa ja Euroopassa. Mukavia bussimatkoja ryhmille.

Olemme luotettava, perinteikäs perheyhtiö. Pyrimme hyvään laatuun kohtuullisella hinnalla. Kun ostatte valmismatkanne meiltä, matkaanne suojaa vakuus ja kuluttajansuoja.

Räätälöimme Oulun toimistossamme monipuolisia ryhmämatkoja, niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Matkamme suuntautuvat tällä hetkellä pääasiassa Suomeen ja Pohjoismaihin sekä Irlantiin, mutta yhteistyökumppanimme takaavat Teille ikimuistoisen matkan myös kaukomaihin. Valikoimamme koostuu pääasiallisesti bussimatkoista. Toimistollamme on kattava tuntemus maailman matkailukohteista ja matkapalvelumme ovat suunnattuja niin yksityiselle matkailijalle, kuin ryhmillekin. Tavoitat meidät parhaiten arkisin 08-15 välisenä aikana numeroista 041 731 3292 tai 050 514 3855 ja sähköpostitse tavoitat meidät matkat@v-alamaki.fi

Matkavarauksia otamme vastaan ensisijaisesti varausjärjestelmämme kautta, tai sähköpostitse. Puhelinvarauksista perimme 15 euron palvelumaksun / varaus.

Haluamme tehdä matkoja, jotka ovat erilaisia kuin jo markkinoilla olevat. Lisäämme niihin pientä ekstraa ja käymme kohteissa, joihin eivät suomalaisten ryhmämatkat tavallisesti suuntaudu. Toisinaan ne maksavat ehkä enemmän, mutta uskomme, että se satsaus kannattaa tehdä. Keräämme myös aktiivisesti muistoja jo tehdyiltä matkoilta, kuten taannoiselta Lapin lumo matkaltamme, jossa oli mukana matkailualan pitkänlinjan ammattilainen ja bloggari JOHANNA MÄENLUOMA https://iloinenkulkuri.blogspot.com/ ja https://viroskooppi.fi/.

Johanna kirjoitti matkasta kertomuksen, jonka pääset lukemaan tästä linkistä Lapin Lumo matkakertomus kirjoittanut Johanna Mäenluoma