Varaa matka!

Svolvaerin satama-aluetta, Lofooteilla Norjassa. Kuva: Virpi Perunka

Kiertomatkoja Suomessa ja Euroopassa. Mukavia bussimatkoja ryhmille.

Olemme luotettava, perinteikäs perheyhtiö. Pyrimme hyvään laatuun kohtuullisella hinnalla. Kun ostatte valmismatkanne meiltä, matkaanne suojaa vakuus ja kuluttajansuoja.

Täällä Oulun toimistossa räätälöimme ryhmämatkoja, niin pienille kuin suurillekin ryhmille, pääasiallisesti lähialueille, mutta yhteistyökumppanimme takaavat Teille ikimuistoisen matkan myös kaukomaihin. Valikoimamme koostuu pääasiallisesti bussimatkoista. Toimistollamme on kattava tuntemus maailman matkailukohteista ja matkapalvelumme ovat suunnattuja niin yksityiselle matkailijalle, kuin ryhmillekin. Tavoitat meidät parhaiten arkisin 08-15 välisenä aikana numeroista 050 514 3855 tai 044 562 9115  ja sähköpostitse tavoitat meidät matkat@v-alamaki.fi

Matkavarauksia otamme vastaan ensijaisesti varausjärjestelmämme kautta, tai sähköpostitse. Puhelinvarauksista perimme 15 euron palvelumaksun / varaus.

 

 

Haluamme tehdä matkoja, jotka ovat erilaisia kuin jo markkinoilla olevat. Lisäämme niihin pientä ekstraa ja käymme kohteissa, joihin eivät suomalaisten ryhmämatkat tavallisesti suuntaudu. Toisinaan ne maksavat ehkä enemmän, mutta uskomme, että se satsaus kannattaa tehdä. Keräämme myös aktiivisesti muistoja jo tehdyiltä matkoilta, kuten taannoiselta Lapin lumo matkaltamme, jossa oli mukana matkailualan pitkänlinjan ammattilainen ja blogisti JOHANNA MÄENLUOMA https://iloinenkulkuri.blogspot.com/ ja https://viroskooppi.fi/.

Johanna kirjoitti matkasta kertomuksen, jonka pääset lukemaan tästä linkistä Lapin Lumo matkakertomus kirjoittanut Johanna Mäenluoma

LAPIN LUMO kiertomatkat 

 

Ohjelmistossamme on Lapin lumo -kiertomatkoja loppukesästä ja ruska-aikana, katso tarkemmat tiedot kotimaan matkat sivulta. 

Lemmenjoen veneretki, yöpyminen Inarijärven rannalla ja Lapin taikaa Reidar Särestöniemen taiteessa – näistä kaikista pääsemme nauttimaan Lapin lumo -matkallamme. Vietämme kaksi yötä Inarijärven rannalla sijaitsevassa hotelli Inarissa ja yhden yön Kittilässä*, ennen Ouluun paluuta. Pohjois-Lapin hiljaisuus ja kauneus lienevät päällimmäisenä mielessä, kun lähestymme Perämeren rantoja ja Oulua. *21.-24.9. matkalla yövytään Inarin lisäksi yksi yö Luostolla ja tutustumme mm. ametistikaivokseen.

Olemme sisällyttäneet hintaamme ja ohjelmaamme paljon, niin ettei teidän tarvitse miettiä lisämaksuja tai tekemistä lomapäivillenne. Matkaohjelmassa mainitut retket on sisällytetty matkan kokonaishintaan, kuten myös paljon ruokailuja ja tietysti hotelliaamiaiset yöpymisten lisäksi. Matkalla on mukana ammattitaitoinen matkanjohtaja huolehtimassa käytännön järjestelyistä.

Matkaohjelmat julkaistaan kotimaan matkat sivulla vkolla 20.

Näin ilmoitimme Kalevassa 15.8.2021. Seuraa ilmoitteluamme.